Comunicat prevencions contra el COVID-19

Comunicat prevencions contra el COVID-19

Davant la situació extraordinària en relació amb la pandèmia del coronavirus hem adoptat una sèrie de mesures per a garantir la salut i el benestar dels nostres clients, col·laboradors, i alhora garantir la prestació dels nostres serveis professionals.

Hem reforçat tots els nostres canals de comunicació no presencials: telèfon, mail o pàgina web, per mantenir la prestació de servei de manera no presencial per a tots aquells clients i col·laboradors que ho necessitin. La digitalització del despatx i els serveis online que prestem des de fa anys han ajudat sens dubte davant les actuals necessitats, a més comptem amb tots els mitjans per prestar els serveis des dels nostres domicilis de la mateixa manera a com ho faríem des de l’oficina.

L’escenari a què ens enfrontem és canviant per naturalesa, i exigirà adoptar en cada moment les mesures necessàries per garantir la seguretat dels nostres professionals i clients, amb la voluntat de poder mantenir la prestació dels nostres serveis professionals amb els estàndards de qualitat que ens exigim. En atenció a les indicacions que estableixin les autoritats sanitàries adaptarem les mesures més eficaces en cada moment.

Durant els propers dies, la nostra oficina estarà tancada a el públic. No obstant això, mantenim la normal activitat i disponibilitat de manera remota, i ens podran contactar pels mateixos mitjans que ho feien fins ara (en els mateixos números de telèfon i correus electrònics).

Igualment, mantenim plenament operatiu el nostre telèfon de contacte principal a la seva disposició. 

Telèfon: 70 70 10

E-mail: virtus@virtusadvocats.com 

Pàgina web: www.virtusadvocats.com 

Els mantindrem informats de les decisions que adoptem en atenció a l’evolució de la situació.

Agraïm un cop més la seva confiança i col·laboració davant aquesta situació excepcional.

L’equip de Virtus Advocats