Política de Cookies

El web de Virtus Advocats o qualsevol de les seves seccions podran fer ús de les galetes Una galeta és un ús tecnològic que permet al web emmagatzemar evidències d’informació (“identificadors”) del seu navegador quan accedeixi al web i mentre roman en ella. Aquestes no s’utilitzen per a determinar la identitat personal dels visitants de www.virtusadvocats.com, sinó per ajudar-nos a identificar patrons en el tràfic i determinar la localització preferida d’un usuari i l’idioma utilitzat, de manera que puguem adreçar-lo a la pàgina d’inici correcta quan visita www.virtusadvocats.com.

A més a més també tenen altres usos. A la secció Thought Center Webcast, serveixen per a proporcionar accés als subscriptors que durant el seu registre han activat l’opció d’inici automàtic de sessió.  També s’empren per evitar que els participants en una enquesta votin més d’una vegada. Si no desitja rebre una galeta de www.virtusadvocats.com o de la secció Thought Center Webcast, té l’opció de configurar el seu navegador per enviar-vos una notificació en el moment en que rep una galeta, de manera que vostè pugui decidir si acceptar-la o no. Tanmateix, tingueu en compte que si es deshabiliten del seu navegador, no podrà accedir amb normalitat a totes les opcions de la secció de Thought Center Webcast, com l’inici automàtic de sessió i altres opcions de personalització.

Web Beacons. De vegades www.virtusadvocats.com s’esmenta en webs alienes. Com a part dels nostres esforços per mesurar l’èxit de les nostres publicacions, utilitzem una tecnologia anomenada web beacons o action tags, que funciona com un comptador dels visitants que accedeixen a aquí des d’un bàner present en una web aliena. No utilitzem aquesta tecnologia per accedir a la seva informació personal, sinó únicament per conservar estadístiques agregades sobre els visitants que accedeixen al nostre lloc web.

CONTACTA AMB NOSALTRES

ENVIA'NS LA TEVA CONSULTA