Política de privacitat

Virtus Advocats (TAX&LEGAL CONSULTING, SL) ha desenvolupat el web www.virtusadvocats.com per tal de complementar els serveis que realitza com a despatx professional. La declaració que s’exposa a continuació constitueix la nostra política de privacitat.

A continuació es descriuen les pràctiques que duem a terme per respectar la privacitat dels visitants del web. Virtus Advocats aplica pràctiques transparents dissenyades per protegir la privacitat dels usuaris. Creiem que el lliure flux d’informació contribueix en el bé comú, quan aquesta informació és recollida i utilitzada responsablement. Si té algun dubte o considera que algun aspecte no ha estat recollit en la nostra política de privacitat, contacteu amb nosaltres.

Recollida, ús, divulgació i elecció

No cal registrar-se per utilitzar el nostre web. No demanem cap informació personal als nostres visitants, a excepció i amb certes limitacions en l’ús de galetes (cookies), descrites més endavant, i dels apartats destinats al registre per a determinats usos o serveis. En aquests casos, Virtus Advocats pot contactar amb els usuaris registrats per convidar-los a esdeveniments especials, proporcionar-los informació sobre els nostres serveis, publicacions i productes, o per a altres propòsits comercials. La informació recollida durant el registre de l’usuari i enviada a través d’Internet està protegida per tecnologia que compleix amb els estàndards habituals. Per exemple, l’usuari podria estar interessat a registrar-se per a alguna de les finalitats següents:

Newsletter

Virtus Advocats ofereix un servei per correu electrònic o RSS, amb el qual fa arribar als subscriptors informació actualitzada sobre els nous continguts que s’afegeixen al web. Si decideix subscriure-s’hi, li demanarem informació bàsica de contacte, com ara el nom i l’adreça de correu electrònic.

Vols treballar amb nosaltres

El web de Virtus Advocats li permet registrar-s’hi si vols treballar amb nosaltres, o enviar la teva sol·licitud. Per a més detalls sobre el procés de selecció i la informació requerida, visiteu la secció “Vols treballar amb nosaltres?”

Registre per a recepció de publicacions d’interès

Ocasionalment Virtus Advocats sol·licita un registre per enviar publicacions d’interès. Se sol·licitarà informació personal a través de formularis de registre, i el tipus d’informació sol·licitada pot variar. Virtus Advocats es reserva el dret de facilitar determinats materials únicament als usuaris que proporcionin aquesta informació.

Servei en línia

Si és client o col·laborador i disposa d’accés privat, li recomanem que s’informi de la política de privacitat associada a aquest servei.

Dades personals especialment protegides

Virtus Advocats no sol·licita deliberadament cap dada personal especialment protegida a través d’aquesta web si no és legalment obligatori, com per exemple en processos de selecció laboral. Les dades personals especialment protegides inclouen raça o origen ètnic, tendència política, creences religioses o d’altra mena, pertinença a sindicats, salut física i mental, vida sexual, antecedents policials i, en alguns casos, número de la seguretat social i informació financera. Virtus Advocats protegeix la confidencialitat i seguretat de la informació d’aquesta índole obtinguda en el curs de l’activitat empresarial. L’accés a aquesta informació està limitat, i s’han dissenyat procediments i polítiques per tal de salvaguardar la informació de qualsevol pèrdua, mal ús o divulgació inadequada.

Modificació i retenció de dades de caràcter personal

L’única finalitat de conservar la informació recollida dels visitants del web és proporcionar el servei que demanden. Un cop finalitzat el servei es destruirà tota la informació d’acord amb les polítiques de retenció de dades de Virtus Advocats. Contacti amb nosaltres si desitja sol·licitar l’actualització, correcció o eliminació de les seves dades dels nostres arxius.

Enllaços a webs de tercers

De vegades www.virtusadvocats.com conté enllaços a altres webs en les que aquesta política de privacitat no té validesa. Els visitants del nostre web podrien ser dirigits a webs de tercers per proporcionar més informació, com en el cas de les nostres publicacions, esdeveniments, patrocinis de contingut, serveis de proveïdors, entitats governamentals, organitzacions sense ànim de lucre i xarxes socials. Virtus Advocats no es responsabilitza ni garanteix la manera en què les dades de caràcter personal de l’usuari són emmagatzemades o usades en els servidors de terceres persones. Recomanem revisar la política de privacitat de cada web enllaçada a www.virtusadvocats.com per determinar l’ús que es faci de les seves dades personals.

Menors

Aquesta política de privacitat no està adreçada a menors. Entenem la importància de protegir la informació relacionada amb els menors, especialment a Internet, i no sol·licitem ni guardem informació sobre menors de forma deliberada.

Modificacions a la nostra política de privacitat

Virtus Advocats es reserva el dret a canviar aquesta política de privacitat si ho considera necessari. En aquest cas, tingueu en compte que abans d’aplicar la nova política de privacitat, hauria de transcórrer un període de 30 dies laborables. Consulteu aquesta pàgina periòdicament si voleu mantenir-se informat dels canvis.

Baixes

Virtus Advocats ofereix als seus usuaris l’oportunitat de controlar tot el referit a la recollida i ús de la informació personal que l’identifiqui. Si s’ha registrat a través de www.virtusadvocats.com per alguna de les actualitzacions de Virtus Advocats i no desitja seguir rebent comunicacions posteriors, li agrairíem que visiti la pàgina de baixa a l’esmentada subscripció, que es troba recollida en la mateixa aplicació en la que s’ha registrat.

Altres

Per obtenir més informació sobre l’abast d’aquesta política de privacitat, visiteu la nostra nota legal.

CONTACTA AMB NOSALTRES

ENVIA'NS LA TEVA CONSULTA