Nou servei de veedor digital

Bon dia,

A Virtus Advocats sempre ens esforcem per estar a l’avantguarda de les darreres tendències i avenços en el camp del dret.

Per això, ens plau anunciar que ara oferim un nou servei de veedor digital que actua com a interlocutor administratiu amb l’Autoritat Financera Andorrana (AFA) a les sol·licituds d’autorització d’activitats relacionades amb la representació digital d’actius, ja sigui pel procediment d’obtenció de llicència per inici de l’activitat com per un supòsit de regularització de l’activitat.

Amb aquest nou servei, els nostres clients poden tenir la seguretat i la tranquil·litat de comptar amb un equip legal especialitzat en aquest àmbit, que s’encarregarà de gestionar i coordinar totes les sol·licituds necessàries davant l’Autoritat Financera Andorrana (AFA). Així mateix, podran accedir a informes actualitzats i detallats sobre l’estat de les seves sol·licituds en tot moment, cosa que els permetrà estar al corrent dels avenços i les decisions que es prenguin en relació amb les seves sol·licituds.

A Virtus Advocats, estem compromesos a oferir solucions eficaces i personalitzades per a cadascun dels nostres clients. Si necessiteu assessorament legal en l’àmbit de la representació digital d’actius, no dubteu a contactar-nos o visiteu la nostra pàgina web www.virtusadvocats.com per conèixer més sobre el nostre servei de veedor digital. Estarem encantats d’ajudar-vos a assolir els vostres objectius.

Cordialment 

Un equip professional a la teva disposició