Youtubers que tributen a Andorra

Ahir el nostre company de Virtus Advocats i CIM Tax & Legal @ManelCasal va aclarir dubtes sobre el canvi de residència fiscal a tv3. El canvi de residència fiscal va més enllà de l’estada en un país més de 183 dies. Demana una sòlida planificació, a més d’un projecte empresarial i personal que l’acompanyi.

L’economia digital obliga a l’adequació de la normativa fiscal, concebuda per a conceptes més físics, perquè en l’actualitat les operacions es realitzen en plataformes digitals amb una presència mundial i per tant amb un important element de deslocalització.

#Andorra vol participar igualment en l’economia digital oferint més que un avantatge fiscal a aquestes activitats, amb un important ecosistema d’emprenedors, el que ha de permetre la diversificació de l’economia i el progrés del país.

Podeu veure el clip a continuació.

A Virtus Advocats treballem per agilitzar tots aquests processos perquè els tràmits per obtenir o renovar el permís de residència i / o treball es duguin a terme com més aviat millor. Consulta’ns davant de qualsevol dubte.

Imatge creada per drobotdean